SALAM AIDILFITRI

 

  

salam aidilfitri

 

 

SELAMAT HARI RAYA

 

20 sept 2009 

ERAKITA mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan SELAMAT HARI RAYA kepada semua tetamu blog ERAKITA yang beragama Islam. Semoga RAMADHAN yang telah kita lalui membawa erti yang besar dalam kehidupan kita hari ini dan hari-hari yang mendatang. 

Sambutan Aidil Firti pada 20hb. September 2009 menandakan genaplah sebulan kelahiran blog ERAKITA yang sedang anda tetapi ketika ini. ERAKITA mengucapkan setinggi-tinggi rasa kesyukuran atas kunjungan anda semua ke blog ini. Segala komen atau pandangan yang anda coretkan dalam blog ini amat dihargai. ERAKITA mempunyai misi dan visi tersendiri untuk menjadi wadah kepada penyaluran maklumat terkini dalam pelbagai bidang dengan mengambilkira sensetiviti agama, adat, budaya dan fahaman politik di negara ini. Ketepatan dan kualiti sesuatu maklumat yang akan diterbitkan menjadi keutamaan ERAKITA agar perkongsian maklumat benar-benar dapat dimaksimakan. 

Penggunaan bahasa juga akan dipermudahkan agar semua lapisan masyarakat dapat menikmati maklumat dan informasi yang bakal dihidangkan. ERAKITA mengakui bahawa sejak mula beropersi pada 19hb. Ogos 2009 lepas, banyak lagi kekurangan yang terdapat dalam blog ini. Usaha sedang dijalankan dari semasa ke semasa untuk meningkatkan lagi keupayaan serta kemahiran krew ERAKITA agar penambahbaikan dalam persembahan blog ini dapat dipertingkatkan. Sehubungan itu, komen atau pandangan dari anda semua amat dihargai untuk tujuan di atas.   

 

SELAMAT HARI RAYA 

MAAF ZAHIR DAN BATIN

 

 

kad raya 2

 

About ERAKITA

TERUSKAN LANGKAH USAH BERHENTI

Posted on 20 September 2009, in UCAPAN. Bookmark the permalink. Tinggalkan komen.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: